Total 0,00 lei 0
 x 

Nu aveti produse in cos

Meller Chauen Glawi Carbon

192,50 lei
154,00 lei
Ne pare rău, acest produs nu există momentan în stoc.

Notificare stoc
• Unisex, rama din policarbonat
• Lentile polarizate din triacetat cu tehnologie anti-zgariere filtru UV400
• Dimensiuni: 13.6 cm frontal, 4.2 cm inaltime, 14 cm brate
• Ambalaj original Meller, cu toc de protectie si laveta de curatare

Meller Chauen Glawi Carbon

Chauen, ambasador al elegantei. Un model unisex creat cu o atentie deosebita la design si detalii, potrivit pentru toate tipurile de fizionomii.
• Forma: Geometrica
• Culoare lentile: Negru
• Culoare rama: Havana

Meller

Ochelarii de soare Meller combina designul modern cu aspectul exotic. Inspiratia pentru numele și logo-ul marcii a fost cel mai mare cameleon din Africa – Meller. Culorile ochelarilor de soare au fost concepute astfel incat sa le reaminteasca purtatorilor de culoarea cameleonilor și a celor mai frumoase locuri de pe continentul african. Creativitatea și originalitatea sunt forta motrice a acestui brand de moda din Barcelona.

Lentilele moderne polarizate cu tehnologia TAC (Tri Acetate Cellulose) ofera o claritate uimitoare a imaginii și sunt foarte rezistente la zgariere.

Instructiuni de folosire

Ochelarii de soare nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere,îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului, privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc. Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

0.0/5 Comentarii: 0

CONTACT

 

Sun Hub

 

NEWSLETTER

Afla primul despre promotii si modele noi