Total 0,00 lei 0
 x 

Nu aveti produse in cos

Meller Nyasa Amber Carbon

192,50 lei
154,00 lei
• Unisex, rama din policarbonat
• Lentile polarizate din triacetat cu tehnologie anti-zgariere filtru UV400
• Dimensiuni: 13 cm frontal, 4.7 cm inaltime, 14 cm brate
• Ambalaj original Meller, cu toc de protectie si laveta de curatare

Meller Nyasa Amber Carbon

Retro și elegant, modelul Nyasa este definit prin rama din policarbonat cu punte nazala metalica inspirata de moda anilor 50 și 60.
• Forma: Rotunda
• Culoare lentile: Negru
• Culoare rama: Amber

Meller

Ochelarii de soare Meller combina designul modern cu aspectul exotic. Inspiratia pentru numele și logo-ul marcii a fost cel mai mare cameleon din Africa – Meller. Culorile ochelarilor de soare au fost concepute astfel incat sa le reaminteasca purtatorilor de culoarea cameleonilor și a celor mai frumoase locuri de pe continentul african. Creativitatea și originalitatea sunt forta motrice a acestui brand de moda din Barcelona.

Lentilele moderne polarizate cu tehnologia TAC (Tri Acetate Cellulose) ofera o claritate uimitoare a imaginii și sunt foarte rezistente la zgariere.

Instructiuni de folosire

Ochelarii de soare nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere,îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului, privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc. Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

0.0/5 Comentarii: 0

CONTACT

 

Sun Hub

 

INVENTAR

IN PERIOADA 15 Februarie - 15 Martie
FACEM ORDINE IN PRODUSE SI OFERTE.

COMENZILE PLASATE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 20 MARTIE

REVENIM CU COLECTII NOI, SURPRIZE SI PROMOTII.