Total 0,00 lei 0
 x 

Nu aveti produse in cos

Skull Rider Nicky Romero

247,50 lei
198,00 lei
• Unisex, rama din policarbonat TR90
• Lentile polarizate din acetat cu protectie anti-zgarieturi si filtru UV400
• Dimensiuni: 13,5 cm (partea frontala), 4,3 cm (inaltime), 14,3 cm (brate)
• Ambalaj original Skull Rider, saculet de protectie, laveta de curatare

Skull Rider Nicky Romero

Editia speciala Skull Rider Nicky Romero, realizata impreuna cu celebrul DJ olandez, este inspirata de muzica electronica si de atmosfera de festival.
• Forma: Rectangular
• Culoare lentile: Negru
• Culoare rama: Negru

Skull Rider

Skull Rider este noul brand la moda. inspirat în principal de stilul American biker. Spiritul Skull Rider reprezinta acel sentiment de libertate ce il ai pe un drum infinit, printr-un peisaj uluitor, unde orizontul este singura limita.

Skull Rider nu este doar un nume. Este personajul care are un loc special in imaginea grafica a brandului, un nonconformist rebel; brandul vine pentru a ilustra stilul de viață fara teama de pericol, care nu respectă regulile și care poarta o atitudine de castigator. Pentru colectia de ochelari Skull Rider se lucreaza cu un tip specific de polimer, care combină perfect rezistența, durabilitatea și luminozitate Un strat foarte fin de cauciuc moale la atingere oferă ochelarilor o textură deosebită.

Instructiuni de folosire

Ochelarii de soare nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere,îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului, privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc. Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

0.0/5 Comentarii: 0

CONTACT

 

Sun Hub

 

NEWSLETTER

Afla primul despre promotii si modele noi