Total 0,00 lei 0
 x 

Nu aveti produse in cos

Skull Rider Speed

210,00 lei
169,00 lei
• Unisex, rama din policarbonat
• Lentile polarizate cu protectie anti-zgarieturi si filtru UV400
• Dimensiuni: 12.8 cm (partea frontala), 4.8 cm (inaltime), 13.8 cm (brate)
• Tehnologie flex pentru adaptabilitate la forma fetei
• Ambalaj original Skull Rider, saculet de protectie, laveta, autocolante

Skull Rider Speed

Modelul Skull Rider Speed are un design inspirat stilul Cafe Racer, unisex, cu rama in combinatie de culori calde si reci, si beneficiaza de fixare metalica pentru brate.
• Forma: Rotund
• Culoare lentile: Maro
• Culoare rama: Maro / Bleu

Skull Rider

Skull Rider este noul brand la moda. inspirat în principal de stilul American biker. Spiritul Skull Rider reprezinta acel sentiment de libertate ce il ai pe un drum infinit, printr-un peisaj uluitor, unde orizontul este singura limita.

Skull Rider nu este doar un nume. Este personajul care are un loc special in imaginea grafica a brandului, un nonconformist rebel; brandul vine pentru a ilustra stilul de viață fara teama de pericol, care nu respectă regulile și care poarta o atitudine de castigator. Pentru colectia de ochelari Skull Rider se lucreaza cu un tip specific de polimer, care combină perfect rezistența, durabilitatea și luminozitate Un strat foarte fin de cauciuc moale la atingere oferă ochelarilor o textură deosebită.

Instructiuni de folosire

Ochelarii de soare nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere,îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului, privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc. Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

0.0/5 Comentarii: 0

CONTACT

 

Sun Hub

 

INVENTAR

IN PERIOADA 15 Septembrie - 15 octombrie
FACEM ORDINE IN PRODUSE SI OFERTE.

COMENZILE PLASATE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 25 OCTOMBRIE

REVENIM CU COLECTII NOI, SURPRIZE SI PROMOTII.