Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi, fără limitări sau calificări, termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm în nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămânând strict la aprecierea dumneavoastră.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a beneficia de conţinutul informaţional al newsletter-ului pus la dispoziţie de sunhub.ro , sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularul aferent şi sunteţi de acord să oferiţi aceste informaţii corect şi complet.

În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Securitatea datelor personale

Sun Hub SRL, cu sediul social in str. Occidentului, nr. 71, bl. 1, sc. A, parter, ap. 8, Popesti Leordeni, se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se obligă să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a Sun Hub, care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Sun Hub şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sun Hub are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

La cererea dvs. scrisă, datată şi semnată, trimisă pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anual, Sun Hub , în mod gratuit, vă confirmă dacă utilizează datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora.

Sun Hub va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie.

Sun Hub nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Modalitati de plata

Plata produselor se poate face prin ramburs, ordin de plata sau online cu card bancar prin procesatorul de plati PlatiOnline.ro.

Plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră se efectueaza în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont sub numele Sun Hub. Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Modalitati de livrare

Livrarea produselor comandate pe acest site se va efectua exclusiv pe teritoriul României. Livrarea se va efectua prin intermediul curierului ales la libera sa apreciere de către vânzător. Predarea produselor catre curier in vederea livrarii se se face in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data plasarii unei comenzi.

Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare. Prin finalizarea și plasarea comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu preţul produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte. Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 200 lei.

Pentru livrare veți fi contactat în prealabil de către curier, căruia consimţiţi să îi furnizam datele dvs. de contact în acest scop. La primirea comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire.

În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat.

Politica de returnare

Dreptul legal de returnare, fara motivarea acesteia, trebuie exercitat in termen de 14 zile de la data intrarii in posesia produsului. Cererea de returnare se face pe e-mail la datele de contact afisate pe site-ul nostru, cu precizarea numarului de factura sau numarul de comanda, precum si contul IBAN unde se va face viramentul sumei de rambursat, ce nu va include cheltuielile de livrare. Rambursarea se va face in termen de 14 zile de la data primirii produsului de catre noi. Acceptam doar returul prin curier.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Returnarea unui produs se accepta doar daca este efectuata in ambalajul original, produsul nu prezinta urme de purtare sau uzura si este insotit de toate accesoriile livrate. Nerespectarea conditiilor de retur face imposibila rambursarea pretului platit. Costul transportului pentru retur este suportat de catre Sun Hub SRL.

Copyright

Site-ul şi toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea Sun Hub  şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul  Sun Hub a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Sun Hub nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informaţia prezentă în site, precum şi pentru erorile sau omisiunile în conţinut care pot conduce la orice tip de pierderi.

Sun Hub (sau oricare dintre angajaţi, consilieri, specialişti sau web developeri) nu sunt responsabili pentru acţiunile pe care utilizatorul le întreprinde şi care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, şi nici pentru informaţiile pe care utlizatorul le-a folosit şi au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informaţiile folosite de terţi sau de site-uri cu trimitere la site-ul sunhub.ro, şi nici pentru vreun software folosit pe site şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viruşi.

Sun Hub nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente şi nu este responsabilă de contactarea nici unui virus.

Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Specificatiile tehnice cat si preturile nu constituie obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.